Open application

Open application

Vilka är vi och vad gör vi?

Som del av Safer Society Group utvecklar vi teknik i syfte att göra samhället lite bättre och säkrare. På Paliscope arbetar vi med att ta fram teknik för utredningar på nätet. Vår produkt används framförallt av polismyndigheter runtom i världen, men även av försäkringsbolag och andra liknande verksamheter som utreder bedrägerier och brott online.

Teamet består av en salig blandning personligheter och likt en gott och blandat-påse är det just mixen som gör vår arbetsplats så bra. Vi tycker att det är minst lika viktigt att ha roligt på jobbet som det är att leverera resultat och utvecklas. Hos oss finns det en stark gemenskap och du kommer att få arbeta med kompetenta och drivna kollegor i en familjär kultur. Genom nära samarbete, korta beslutsvägar och en gemensam känsla av att vi faktiskt bidrar till ett bättre samhälle har vi kommit långt på kort tid.

Ansökan

  • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Om Paliscope

Paliscope är en mjukvara för online-utredningar. Den används både av nybörjare och erfarna utredare inom bland annat försäkringsbranschen, bank- och finanssektorn och av polismyndigheter världen över för att utreda bedrägerier och andra typer av brott på nätet.